«Італійська їжа в історії та культурі»

F6E541F1 437E 4568 BADF 3CDF3C39132F

Міжнародна наукова конференція

«Італійська їжа в історії та культурі»,  

присвячена року італійської їжі у світі.

Регламент роботи конференції 28 листопада 2018 р.:
9.00 – 10.30 – Реєстрація учасників конференції (факультет історії та філософії ОНУ імені І.І. Мечникова, вул. Єлісаветинська, 12)
10.30 – 11.00 – Відкриття конференції. Пленарне засідання.
11.30 – 13.30 – Робота секцій 
13.30 – 14.30 – Обід в італійському стилі
14.00 – 16.30 – Робота секцій
17.00 – 19.00 – Авторська презентація та дегустація «Італійська / Бесарабська: крос-культурний досвід регіональної кухні» (ресторан «Бодега 2Карла», вул. Грецька, 32)