«Італійська їжа в історії та культурі»

F6E541F1 437E 4568 BADF 3CDF3C39132F

Міжнародна наукова конференція

«Італійська їжа в історії та культурі»,  

присвячена року італійської їжі у світі.

Регламент роботи конференції 28 листопада 2018 р.:
9.00 – 10.30 – Реєстрація учасників конференції (факультет історії та філософії ОНУ імені І.І. Мечникова, вул. Єлісаветинська, 12)
10.30 – 11.00 – Відкриття конференції. Пленарне засідання.
11.30 – 13.30 – Робота секцій 
13.30 – 14.30 – Обід в італійському стилі
14.00 – 16.30 – Робота секцій
17.00 – 19.00 – Авторська презентація та дегустація «Італійська / Бесарабська: крос-культурний досвід регіональної кухні» (ресторан «Бодега 2Карла», вул. Грецька, 32)

Конференція «ІТАЛІЙСЬКА ЇЖА В ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРІ»

pizza

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова
Факультет історії та філософії
Кафедра археології та етнології України
Центр історії та культури Італії імені Дж. Гарібальді

Наприкінці листопада 2018 року (дата та час в описi вказанi орiєнтовно) проводять міжнародну наукову конференцію
«ІТАЛІЙСЬКА ЇЖА В ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРІ»,
присвячену року італійської їжі у світі

Планується робота наступних секцій:
- Історія італійських харчових продуктів та страв від первісності до модерного часу: міждисциплінарний підхід
- Регіональні традиції італійської кухні: їжа, трапеза та ідентичність
- Італійська їжа та вино у літературі, образотворчому мистецтві та кінематографі: історія та сучасність
- Сучасна італійська їжа та вино у європейській культурі

Детальніше...