Конференція «ІТАЛІЙСЬКА ЇЖА В ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРІ»
Одеський національний університет імені І.І. Мечникова
Факультет історії та філософії
Кафедра археології та етнології України
Центр історії та культури Італії імені Дж. Гарібальді
Наприкінці листопада 2018 року (дата та час в описi вказанi орiєнтовно) проводять міжнародну наукову конференцію
«ІТАЛІЙСЬКА ЇЖА В ІСТОРІЇ ТА КУЛЬТУРІ»,
присвячену року італійської їжі у світі
Планується робота наступних секцій:
- Історія італійських харчових продуктів та страв від первісності до модерного часу: міждисциплінарний підхід
- Регіональні традиції італійської кухні: їжа, трапеза та ідентичність
- Італійська їжа та вино у літературі, образотворчому мистецтві та кінематографі: історія та сучасність
- Сучасна італійська їжа та вино у європейській культурі
До участі в конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, аспіранти, студенти
Робочі мови конференції – українська, італійська.
Інформація про оргвнесок на проведення конференції (в т.ч. на видання збірки матеріалів) буде повідомлена додатково, після отримання підтвердження участі в конференції.
Проїзд, проживання, харчування за рахунок учасників.
Для участі у конференції просимо до 30 жовтня 2018 р. надіслати електронною поштою до Оргкомітету заявку учасника та статті до збірки, оформлені згідно правил, що додаються.
Перший інформаційний лист, заявка на участь у конференції та вимоги до оформлення статей:
https://drive.google.com/file/d/1PUfcesKG1ZZHVuHES2YP3vS4sIqDa6Xk/view?usp=sharing
Контакти Оргкомітету:
Поштова адреса: Центр історії та культури Італії імені Дж. Гарібальді, вул. Дворянська, 2, м. Одеса, 65082, Україна
E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+38-067-786-32-47 – д.і.н., проф. Сминтина Олена Валентинівна (керівник Центру історії та культури Італії імені Дж. Гарібальді),
+38-097-585-94-19 – к.і.н., пров. фахівець Горнова Ірина Сергіївна (відповідальний секретар Оргкомітету).